1η θέση στον Διαγωνισμό “Μαθητών Επιχειρείν

3ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών

Με σύνθημα ” Για έναν πλανήτη πιο υγιή “τα Fabrics Of Hope , η μικρή επιχείρηση του σχολείου μας έλαβε μέρος  στον Διαγωνισμό “Μαθητών Επιχειρείν ” ανάμεσα σε πολλές αξιόλογες συμμετοχές. Τα παιδιά του Ε2 και η υπεύθυνη εκπαιδευτικός του τμήματος  , Ζαραφίδου Στέλλα, με την πραγματικά καινοτόμο ιδέα τους  συγκίνησαν κριτές και κοινό κατακτώντας έτσι την 1η θέση. Τα Fabrics Of Hope είναι επαναχρησιμοποιούμενα βιολογικά μαντηλάκια, από 100% οργανικό βαμβάκι και ένα μείγμα από βιολογικό κερί μέλισσας , λάδι χόχομπα και ρητίνη που έχει συγκομιστεί βιώσιμα , έρχονται για να αλλάξουν την καθημερινότητα μας και να την κάνουν πιο φιλική προς το περιβάλλον.

Τα παιδία του Ε2 πρότειναν να αντικαταστησουμε τα πλαστικά μιας χρήσεως  όπως σακουλάκια και μεμβράνες φαγητού με τα κερωμένα μαντιλάκια τους και μας έπεισαν! Και ας μην ξεχνάμε : Υγιής πλανήτης , υγιή παιδιά !

Αρωγοί στην όλη προσπάθεια στάθηκαν ο σύλλογος διδασκόντων και η Διευθύντρια του σχολείου μας κ.Θεοδοσέλη όπως επίσης και ο Σύλλογος γονέων του τμήματος .. Χορηγοί της μικρής μας επιχείρησης ήταν : VOLTA STORIES , αντιπροσωπεία Τρακτέρ Παντζάρης , Φαρμακείο Μαβράκη , Billys κομμώσεις και Chysallis Nails ..