Βράβευση μαθητή της Ε τάξης σε παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής.

3ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών

Απόλλωνας: Ιστορικό της συμμετοχής

Πέρυσι διαγωνίστηκα στον διαγωνισμό ρομποτικής IRO 2019 στην Ταϋλάνδη και βγήκα 3ος στην παγκόσμια κατάταξη και 1ος στην ευρωπαϊκή.

Έτσι σκέφτηκα και φέτος να λάβω μέρος στο ίδιο διαγωνισμό αλλά επειδή δεν πρόλαβα να προετοιμαστώ, διαγωνίστηκα σε έναν άλλο στον IPRC on line.

Είχε θέμα τον covid 19 και γι’ αυτό τον λόγο σκέφτηκα να φτιάξω το “Antivirus Bot”.

Είναι ένα ρομπότ το οποίο έχει μια λάμπα UV και μπορεί να αποστειρώσει δωμάτια από ξενοδοχεία, νοσοκομεία κτλ.

Στον διαγωνισμό αυτόν βγήκα 6ος σε παγκόσμια κατάταξη και 1ος στην Ευρώπη.

Ελίνα

Όταν ένας συμμαθητής μου παίρνει μέρος σε έναν παγκόσμιο διαγωνισμό και βγαίνει έκτος νιώθω πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτόν. Είναι υπέροχη θέση και πρέπει να νιώθει κι αυτός υπερήφανος αλλά και οι φίλοι του. Εγώ προσωπικά αισθάνομαι χαρούμενη, ευτυχισμένη και υπερήφανη γι’ αυτόν.

Κατερίνα

Νιώθω χαρούμενη που έχουμε στην τάξη μας ένα τέτοιο παιδί, που βγήκε 6ος σε όλον τον κόσμο. Εύχομαι να τον βλέπουμε για πολλά χρόνια ακόμα να δημιουργεί και να πετυχαίνει πάντα αυτό που θέλει. Μπράβο Απόλλωνα! Μας κάνεις υπερήφανους, εμάς την τάξη σου και την οικογένειά σου. Συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά!

Μαρία

Όταν μας ανακοινώθηκε η ευχάριστη είδηση για τον συμμαθητή μας, τον Απόλλωνα, χάρηκα πάρα πολύ. Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν πως κέρδισε ένας συμμαθητής μου από την τάξη μου και ένιωσα υπερήφανη. Το δεύτερο που σκέφτηκα ότι για να βγήκε 6ος παγκοσμίως σημαίνει ότι προσπάθησε πάρα πολύ και αγωνίστηκε μήνες για να εκπληρώσει το όνειρό του. Του αξίζουν συγχαρητήρια και έχει την πλήρη στήριξη των συμμαθητών του.

Βασίλης

Όταν μάθαμε ότι ένας συμμαθητής μας βγήκε τρίτος σε έναν διαγωνισμό πέρυσι και έκτος φέτος χαρήκαμε πάρα πολύ. Όλοι στο σχολείο τον ρωτούσαμε πώς ήταν. «Υπέροχα « μας απάντησε. Στα διαλείμματα τον ρωτούσαμε συνέχεια απορίες. Αυτό ήταν φοβερό για την τάξη και το σχολείο μας.

Γιάννης Κοτζιάογλου

Είμαι πολύ χαρούμενος που ένας φίλος μου – συμμαθητής μου βγήκε 6ος σε έναν διαγωνισμό ρομποτικής. Θα ήταν πολύ ωραία να ήμουν εκεί, να τον βλέπω και να τον καμαρώνω, να βλέπω το ρομπότ του αλλά και όλων των άλλων γιατί το καθένα ήταν ξεχωριστό. Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι συμμαθητής μου ο Απόλλωνας.

Ανανίας

Όταν έμαθα ότι ένας συμμαθητής μου και συγκεκριμένα ο Απόλλωνας, που βγήκε 6ος σε παγκόσμιο διαγωνισμό, ένιωσα υπέροχα και περήφανος που είναι συμμαθητής μου. Χαίρομαι πάρα πολύ για τον Απόλλωνα. Μπράβο Απόλλωνα!

Απόστολος

Νιώθω χαρά που ο συμμαθητής μου, ο Απόλλωνας, πήρε την 6η θέση. Ελπίζω να γίνει πάρα πολύ καλός και μια μέρα να γίνει ο καλύτερος απ’ όλους στον κόσμο! Και του εύχομαι του χρόνου να βγει πρώτος!

Δημήτρης

Ένιωσα πολύ χρά όταν έμαθα πως ένας συμμαθητής μου πήρε την 6η θέση σ’ έναν παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής. Συγχαρητήρια Απόλλωνα!

Αθηνά

Αγαπημένε μου φίλε Απόλλωνα. Τα ρομπότ που έχεις κάνει είναι πολύ καλά. Εύχομαι να συνεχίσεις τις τέλειες δημιουργίες και να βγεις πρώτος την επόμενη φορά. Αν και η έκτη θέση είναι πολύ καλά. Είμαστε όλοι χαρούμενοι για εσένα. Σου εύχομαι να συνεχίσεις το όνειρό σου.

Ιωάννα

Είμαι πολύ υπερήφανη που ένας συμμαθητής μου έχει πάει σε έναν παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής. Βγήκε έκτος, μια θέση που σε έναν παγκόσμιο διαγωνισμό είναι πάρα πολύ καλή. Ειδικά για ένα παιδί που είναι μαθητής της πέμπτης τάξης. Θερμά συγχαρητήρια και πάντα θα σε στηρίζουμε.

Γιάννης Χατζηαποστόλου

Μόλις έμαθα ότι ο συμμαθητής μου Απόλλων βγήκε 6ος παγκόσμια ένιωσα πολύ χαρούμενος επειδή σε λίγα χρόνια όλοι θα λένε ότι ο Απόλλωνας από τις Σέρρες είναι ο καλύτερος στην ρομποτική! Απόλλωνα, σου εύχομαι να βγεις πρώτος στον κόσμο!

Κωνσταντίνα

Όταν έμαθα πως ο Απόλλωνας κέρδισε την 6η θέση σε παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής έμεινα άφωνη. Χάρηκα πάρα πολύ γι’ αυτόν και νομίζω όλοι οι συμμαθητές του νιώσαμε περήφανοι για τον Απόλλωνα. Η θέση που πήρε ήταν πάρα πολύ καλή!

Μαριλένα

Ο συμμαθητής μου ο Απόλλωνας πήγε σε έναν παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής και βγήκε έκτος. Ένιωσα πολύ χαρούμενη αλλά ήμουν σίγουρη ότι θα έπαιρνε μια πολύ καλή θέση γιατί είναι πολύ καλός στην ρομποτική και χαίρομαι πολύ γι’ αυτόν.

Γιάννης Παπαδόπουλος

Το γεγονός ότι ένας συμμαθητής μας είναι στην 6η θέση σε όλο τον κόσμο είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ! Επίσης νιώθω ότι μπορεί και η τάξη μας να γίνει λίγο διάσημη. Τον συγχαίρω. Μπράβο Απόλλωνα!

Αγγελική

Όταν ο Απόλλωνας πήρε την 6η θέση σε έναν παγκόσμιο διαγωνισμό, έμεινα άφωνη! Δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι το έκανε αυτό ένας συμμαθητής μου. Νιώθω πολύ περήφανη!

Παναγιώτης

Νιώθω χαρούμενος που ο συμμαθητής μου πήρε μέρος σε έναν παγκόσμιο διαγωνισμό και πήρε την έκτη θέση. Πίστευα ότι θα πάρει την πρώτη αλλά και πάλι, η έκτη θέση είναι πολύ καλή. Συγχαρητήρια Απόλλωνα!