Κατερίνα Θεοδοσέλη

3ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών

Η Κατερίνα Θεοδοσέλη γεννήθηκε και ζει στις Σέρρες. Είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην Εκπαίδευση Οδικής Ασφάλειας, κάτοχος  Μεταπτυχιακού τίτλου MBA-Διοίκηση Επιχειρήσεων του Διεθνούς Πανεπιστημίου, Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Διεθνούς Πανεπιστημίου.  

Εργάζεται ως Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σερρών . Έχει 22 χρόνια συνολικής υπηρεσίας στη Δημόσια Εκπαίδευση.

Είναι συγγραφέας 7 βιβλίων για την εκπαίδευση οδικής ασφάλειας παιδιών, τα οποία και έχει καταθέσει στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής για την Νέα Πλατφόρμα Δεξιοτήτων 21+.

Συμμετέχει σε συνέδρια και αρθρογραφεί σε επιστημονικά περιοδικά για τη διοίκηση ολικής ποιότητας στην εκπαίδευση.. Η ερευνητική της εργασία διερευνά την πρόθεση εφαρμογής  του Κοινού Πλαισίου Αξιολόγησης, ως αυτοαξιολογικό εργαλείο εκπαιδευτικών μονάδων.

Διετέλεσε Γραμματέας Υπηρεσιακού Συμβουλίου του ΠΥΣΠΕ Σερρών και Γραμματέας Συμβουλίου Επιλογής Διευθυντών

Έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε δεκάδες συνέδρια, ημερίδες, επιμορφώσεις και έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων για την εκπαιδευτική διαδικασία. Έχει συμμετάσχει σε ερευνητικά προγράμματα και αποτέλεσε συνεργάτιδα της ομάδας Προγραμμάτων Αγωγής Υγείας της Διεύθυνσης ΑΘμιας Εκπαίδευσης Σερρών.

Διετέλεσε Πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Σερρών και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταναλωτικών Ενώσεων.

Από το 2006 έως σήμερα έχει εξειδικευτεί στην εκπαίδευση οδικής ασφάλειας εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων. Για την προσφορά της στην εκπαίδευση οδικής ασφάλειας παιδιών βραβεύτηκε από το Θεσμό του Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2013, το Υπουργείο Παιδείας και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Χάρτας Οδικής Ασφάλειας.

Είναι παντρεμένη με τον εκπαιδευτικό Αβραάμ Καραογλανίδη και μητέρα του Αλέξανδρου